Sobre la publicitat en aquesta escala

Us hem convocat a aquesta reunió extraordinària de la comunitat per explicar-vos quina és la nostra posició respecte a la publicitat en aquest edifici.


A les editorials i a altres possibles interessats en inserir publicitat al nostre blog és bo de saber que estem oberts a la possibilitat d'inserir els vostres banners publicitaris a la columna de la dreta d'aquesta web. Si esteu interessats i voleu saber les condicions, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic. Hem acordat, per majoria de veïns i veïnes, que aquests banners són l'única modalitat de publicitat que podem acceptar a fi de no interferir en la vida diària de la comunitat.
Moltes gràcies.


Als nostres lectors i lectores us volem comunicar que les entrades, recomanacions, notícies, crítiques, etc... que trobareu en aquest blog, no han estat de cap manera patrocinades o promocionades per ningú. Valorem la nostra llibertat d'opinió i expressió i, en conseqüència, limitem la intervenció a aquell que no sigui veí d'aquesta escala. Deixem oberts els canals d'opinió propis a cada article en l'apartat de Comentaris on sí que, encantats, esperem les vostres col·laboracions. 

Atentament,
La Comunitat.

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada