La literatura en pantalla

El passat 3 d'octubre, en el marc de la Casa de la Convalescència de l'Hospital de Sant Pau, es celebrà el Simposi sobre Literatura en pantalla que organitzà Gretel. Les conferències, especialment la inaugural per part de Mireia Marnesa i la d'una professora americana de nom Yunki Yokota, van estar senzillament excel·lents. I és que davant de tanta inseguretat val la pena col·locar prestatgeries on situar el coneixement del que anomenem llibres digitals.
Però a més la Neus Real i la Cristina Correo van permetre conèixer, en poc més d'una hora, una pinzellada de cap on va tot plegat i virtuts i defectes de l'anomenada LID (Literatura Infantil Digital). Anem memoritzant aquest concepte perquè en el futur se'n parlarà, i molt. 
Si voleu saber-ne més, podeu tenir una pinzellada en l'XI Jornada de Crítics de Faristol que tindrà lloc el proper dia 18 d'octubre a l'Arts Santa Mônica. Està oberta a tothom!
Per cert, els organitzadors del Simposi han assegurat que aviat, a la web de Gretel, es penjaran totes les conferències. No us les perdeu, de debò, paraula de Replà. 

1 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada