Pipiripip, una revista que florirà ben aviatPipiripip Magazine és una nova revista infantil en català que apareixerà el proper mes d’abril. Anirà adreçada a "famílies amb nens i nenes de 0 a 10 anys" i es publicarà un cop al mes en format paper, encara que tindrà dos suports complementaris: un PDF interactiu que enriquirà la versió impresa i un suplement digital quinzenal.

Dirigida per Isaac Bosch i Annabel Sardà, la revista arriba amb el lema que al darrera hi ha un grup de “creadors que editen creació” i amb l’objectiu d’editar materials de qualitat, amb valor i utilitat per als lectors. Els col·laboradors que figuren a la revista són: Susanna Ayala (il·lustradora), Enric Bastardas (blogger i guionista), Isaac Bosch (il·lustrador i escriptor), Susanna Campillo (il·lustradora), Teresa Clua (mestra i escriptora), Anna Crespo (artista i docent), Bernadette Cuxart (il·lustradora), Valentí Gubianas (il·lustrador), Pep Molist (bibliotecari i escriptor) i Annabel Sardans (bibliotecària colorista i escriptora).


Pipiripip Magazine vol "ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions que produeixen les històries". Els seus creadors asseguren que s'han proposat, entre d’altres, fomentar el diàleg obert amb els lectors i potenciar la lectura en família.

Per esdevenir una realitat, Pipiripip Magazine busca finançament a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. El termini per aconseguir recaptar 6.000 euros finalitza el 15 de març.

Des de Llibres al replà, us animem a donar embranzida a una iniciativa tan valenta i necessària.  

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada