Lectors, al tren!!!!

Aquest dissabte vam tenir el goig de poder participar en la inaugració d'un nou espai expositiu i de dinamització lectora: Lectors, al tren! 


Feu mans i mànigues per fer-hi passada ja que és un nou concepte de llibreria, taller d'il·lustració, sala d'exposicions, lloc de trobada..., tot en un per aprofundir i conèixer més i millor la literatura infantil i juvenil. 


Al seu darrere hi ha la llibretera i experta en LIJ Montse Marcet, qui tirant dels molts anys de treballar com a llibretera i mediadora de la lectura, s'ha embolicat la manta al cap i ens proposa una nova línia, encara inexplorada, de promoció i venda de LIJ. Una autèntica pionera que ens deixa gaudir del seu coneixement amb les maletes, llibres i exposicions d'aquest espai de Rubí que està cridat a marcar la pauta de cap a on va el llibre i la lectura. 
De ben segur que en continuareu sentint a parlar! 

I és que com diu la mateixa Montse, "Lectors al tren és un espai on viuen els llibres i, a més, també on podràs trobar tallers i cursos relacionats amb la il·lustració i els llibres en general." 

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada